Se alle nyheder

Overtandlæge/specialtandlægestilling i Tand-Mund-og Kæbekirurgi, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

På grund af opnormering søges pr. 1. januar 2022 en overtandlæge/specialtandlæge på Kæbekirurgisk afdeling, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg.

Vi mangler en specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, der vil være med til at transformere Sydvestjysk Sygehus til Esbjerg Universitetshospital. Hospitalet er i en rivende udvikling med bl.a. ny lægeuddannelse og en stor forskningsmæssig opgradering, der muliggør titlen som universitetshospital.

Kæbekirurgisk afdeling er i samme forskningsmæssige udvikling med fokus på kvalitet, og varetager et stort behandlingsflow inden for ortodontisk kirurgi, rekonstruktiv kirurgi og oral medicin. Som noget nyt bliver den kirurgiske del af regionstandplejen i Sydjylland forankret på Kæbekirurgisk afdeling med deltagelse i fælles visitationer.

Klinisk forskning er en integreret del af afdelingens daglige arbejde bl.a andet med to igangværende og forhåbentligt snart fire PhD studerende med en forskningsansvarlig professor. Afdelingen har oprettet et 3D laboratorium, der bidrager virtuelt til den daglige behandlingsplanlægning, og har flere igangværende projekter med hospitalets øvrige afdelinger. Vi er en afdeling med høje ambitioner og klare mål for både det kliniske og det akademiske arbejde, og vi vægter det gode arbejdsmiljø i et samspil med god humor særdeles højt.

Vi søger en god kollega –specialtandlæge eller overtandlæge. Har du ledelsespotentiale er det velkomment. Har du forskningserfaring er det velkomment. Er du ung og uprøvet, vil du komme i mesterlære, og inden for en overskuelig tid få ansvaret for dine egne patienter under fortsat supervision. Du skal interessere dig for ovenstående fagområder og du vil blive udfordret på din sans for detaljen. Du forventes at deltage i afdelingens forskning også gerne med egne ideer. Stillingen er vagtfri.

Afdelingen er foreløbigt bemandet med en ledende overtandlæge, en ledende oversygeplejerske, fire overtandlæger, en uddannelsessøgende, to tandlægekonsulenter, en professor, to PhD studerende, en adjungeret lektor, en udviklingschef/ingeniør/lektor på 3D laboratoriet, to ingeniører, en afdelingssygeplejerske, 12 sygeplejersker og fire sekretærer. Afdelingen har fem fuldt udstyrede ambulatorier/klinikker, selvstændigt røntgenafsnit, selvstændigt operationsafsnit med to lejer til generel anæstesi og kontorafsnit i samme enhed. Vi har sengepladser med ortopædkirurgisk afdeling.

Stillingen er klar til besættelse 1. januar 2022 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår Efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist d. 15. november med samtaler 22. november.

For yderligere oplysninger kontakt ledende overtandlæge Jens Thorn, 79182141, jens.thorn@rsyd.dk